Sluiting winterwerk

Op D.V. zaterdag 25 en zondag 26 mei hopen wij met de hele gemeente het winterseizoen af te sluiten. Wij willen de Heere danken dat Hij ons het hele seizoen weer zoveel gegeven heeft. Op de clubs en verenigingen, de zondagsschool, maar ook iedere zondag van de kansel mocht en mag nog steeds het Woord klinken.
Dankbaar zijn wij dat de gemeente in deze tijd mag groeien en dat die groei ook een verbouwing met zich meebracht.

Zaterdag 25 mei 2019
Samen met u willen wij dan ook het seizoen afsluiten op zaterdag 25 mei.
We doen dat met een hapje en drankje in de pas verbouwde hal van de kerk. De kerkrentmeesters zullen iets vertellen over al het werk dat bij de verbouwing is verzet. We willen afsluiten met het zingen van een paar liederen in de bijzaal. U bent vanaf 15.30 uur hartelijk welkom. Om circa 17.30 uur willen we afsluiten.

Zondag 26 mei 2019
Op zondag 26 mei hopen wij in de ochtenddienst als gemeente samen te komen rondom het Woord. Wij willen vragen of de jongeren weer plaats willen nemen vooraan op de stoelen. We hopen velen van u daar te ontmoeten. Inschrijven is niet nodig.