Opening winterwerk 2018/2019: Met hart en ziel!

Zoals al in juli is aangekondigd met een klein berichtje in KerkNieuws gaan we op D.V. zaterdag 22 en zondag 23 september van start met het nieuwe winterwerkseizoen.
Zoals gebruikelijk volgen we het jaarthema van de HGJB wat voor het komend seizoen is: ‘Met hart en ziel’. En daarom staat ook het startweekend in het kader van dit thema.

In de kerk, zondags, op de clubs, verenigingen, Bijbelkringen en catechisatie, leren wij God kennen.
Hem kennen is niet alleen met je verstand, maar met héél ons bestaan, zoals staat geschreven in Deut. 6: Daarom zult u de HEERE, uw God liefhebben met heel uw hart, met heel uw ziel en met heel uw kracht. En als Jezus deze tekst citeert in Markus 12: 30 voegt Hij daar ‘heel uw verstand’ aan toe.
We hopen de komende periode weer veel te leren van en over God, zodat we steeds dichter bij Hem komen te staan en Hem mogen prijzen met hart en ziel!

Voor zaterdag 22 september staan er een fietstocht en een natuurwandeling gepland. En we hopen uiteraard op mooi weer.
Aansluitend gaan we met elkaar lekker eten en als afsluiting een half uurtje zingen.
Op zondag 26 augustus zullen hiervoor uitnodigingen met opgavestrookjes worden uitgedeeld.
Voor de jeugd vanaf 12 jaar is er een apart programma, waarover zij zelf geïnformeerd worden.

Zondag 23 september zal de morgendienst in het teken staan van Opening Winterwerk. Aan enkele kinderen en jongeren zal gevraagd worden een bijdrage aan deze dienst te leveren.
Na afloop is er weer een gezellig samenzijn met koffie/thee, fris…….!

Van harte welkom!

Zijn er nog vragen over neem dan gerust contact op met Frank Vlastuin (010-4424644).

Frank en Geronne Vlastuin, Adeline van Mullem, Daniel Izelaar, David Jan van Dijk en Marlo Schouten

JONGERENPROGRAMMA 12+
We hopen met elkaar te gaan barbecueën bij de Kralingse plas. Daarnaast is er tijd voor sport, plezier en vermaak! Je bent vanaf 16.00 uur welkom bij het strand van de Kralingse plas. Vanaf 17.30 uur gaan de barbecues aan. We ronden rond 21.00 uur af. We vragen € 6 p.p. Dit kan je op de dag zelf betalen.
Zijn er nog vragen neem dan gerust contact op met Daniël Izelaar
(06-42664616) of met David-Jan van Dijk (06-24672996).