Update 17 februari 2022: Kerkdiensten en het coronavirus

Corona-maatregelen

Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag werd duidelijk dat de kerk weer helemaal open mag. Concreet betekent dit dat u vanaf komende zondag weer welkom bent in beide diensten zonder uitnodiging vooraf. Dit betekent dus ook dat we vanaf heden geen gebruik meer maken van het uitnodigingsbeleid.

Wij willen u allen hartelijk en dringend uitnodigen om de diensten weer te bezoeken. In de achterliggende periode is het bezoeken van de kerkdiensten niet altijd mogelijk geweest. Daardoor hebben we als gemeente al heel lang niet meer ongedeeld bijeen kunnen komen. Gelukkig kunnen we vanaf nu weer helemaal Samen bijEén komen. Ook als u (door de coronasituatie) misschien wat afstand ervaart of toch wat terughoudend bent: van harte welkom. U komt toch ook weer?