Voor de kinderen: Pinksteren

Hallo allemaal!

Hoe gaat het met jullie? Wat jammer dat we elkaar niet zien in de kerk. Gelukkig komen er vanaf juni meer mogelijkheden om te gaan en we hopen elkaar weer te zien.
Aankomend weekend mogen we met elkaar het Pinksterfeest vieren. De Heilige Geest is uitgestort en wil ín ons wonen. Hij schenkt het geloof en verbindt ons aan de Heere en aan elkaar! In de bijlagen vinden jullie verschillende mogelijkheden om te knutselen, te kleuren en te puzzelen. Ook is er weer een ‘gezinsmoment’ aan toegevoegd: het geeft je de mogelijkheid om met elkaar in het gezin over de geschiedenis van Pinksteren te praten en te knutselen.

Ik wil jullie ook graag wijzen op de website www.freebibleimages.org. Je vindt hier slide-shows van bijna elke Bijbelse geschiedenis (ook Pinksterfeest) die gratis en snel te downloaden zijn. Op deze manier kun je de Bijbelverhalen die je thuis vertelt ondersteunen met plaatjes op de laptop. Een aanrader! Op de zondagschool hebben we er bij de oudere kinderen al meerdere keren gebruik van gemaakt.

We wensen jullie goede Pinksterdagen met elkaar en tot ziens! 
Hartelijke groet, 
Het team van de zondagsschool

Downloads
Kleurplaten Pinksteren
Werkje – Tongen van vuur
Gezinsmoment Pinksteren
Vlaggetjes
Woordzoeker