JONGE VROUWENVERENIGING WEES EEN ZEGEN

Tijdens het verenigingsseizoen komen we om de week op de woensdagavond bij elkaar in de Basement van de kerk. We verzorgen om de beurt een inleiding n.a.v. het boekje: Petrus beter begrijpen, over het volgen van Jezus.

Inloop van de avond is om 19.45 uur en we willen dan graag om 20.00 uur starten. We streven ernaar dat iedereen haar bijdrage levert aan een inleiding. De inleider mag zelf bepalen hoe de avond er uit gaat zien. Als de avond maar voor 21.30 afgelopen is, dat is onze streeftijd…. 

We starten in het begin van het seizoen met een uitje. Dit verzorgt elke keer weer iemand anders. Leiden, Antwerpen, Dordrecht, Amsterdam en Delft hebben we al bezocht.
Met kerst verzorgen we met z’n allen het avond eten. Iedereen neemt wat zelf gemaakt of gekocht mee. We willen tijdens dit gezellig diner ook stilstaan bij de geboorte van Jezus.
In februari hebben we nog een gezamenlijke avond met de andere vrouwenvereniging van onze gemeente.
Het seizoen sluiten we traditiegetrouw af met een ontspannende activiteit zoals handletteren, het spel “ik hou van Holland”, film kijken, wandeling….

Het doel van onze avonden is om elkaar te ontmoeten rond Gods Woord, samen in gesprek te komen en elkaar te sterken in het geloof. Om een zegen te zijn voor elkaar, in welke levensfase we ook zitten, alleenstaand of met gezin.

Dus, ben je onder de 45 en een vrouw? En wil je met nog meer vrouwen je verdiepen in Zijn Woord, maar ook met leeftijdgenoten in contact komen? Kom dan eens gezellig langs!

Contactpersoon
Corinne de Pater 06-18335161 / weeseenzegen@nieuwewesterkerk.nl

Bestuur
Eline van Kranenburg
Nella Heikamp
Nellie Herfst
Sietske Trouwborst