Gemeente App

Als gemeente beschikken we over een eigen app. Hiervoor maken we gebruik van kerkSPOT. Met deze app heeft u alle informatie over de gemeente op uw mobiel. De app is er voor alle gemeenteleden.

Via een overzichtelijke tijdlijn op het scherm krijgt u alle informatie die op dat moment voor u van toepassing is nadat u de app heeft gestart.  

Onder Agenda vindt u alle activiteiten zoals kerkdiensten, catechisaties en bijeenkomsten van de verschillende verenigingen.

Ook kun u gemakkelijk digitaal een gift geven aan de kerk of dicanonie. Ideaal in een tijd waarin steeds minder mensen contant geld bij zich hebben, maar tegelijkertijd wel willen bijdragen aan de gemeenschap waarmee ze zich verbonden voelen.

U vindt eenvoudig andere gemeenteleden via de app. U typt een voor- of achternaam in het zoekscherm en er volgt vanzelf een overzicht van het resultaat waarna u op de juiste naam klikt om meer gegevens te vinden. Indien het e-mailadres en/of telefoonnummer bekend is kunt u die persoon ook direct mailen of bellen.

Ook kunt u kerkdiensten (live of achteraf) volgen via de app.

Download de app Mijn Gemeente in de App Store (iOS) of Google Play (Android). Bij het opstarten van de app kiest u de "Nieuwe Westerkerk Capelle a/d IJssel" kiezen. Als gemeentelid kunt u via kerkspot@nieuwewesterkerk.nl een persoonlijk account aanvragen om te kunnen inloggen in de kerkapp. Via dit e-mailadres kunt u ook hulp vragen als u er niet uitkomt met de app. We helpen u graag verder!