Kennismaken

De Nieuwe Westerkerk is een gevarieerde en actieve christelijke gemeenschap in Capelle aan den IJssel.  Er wordt in onze gemeente uit de Bijbel gelezen, gebeden en gezongen. De prediking van het Woord vormt een belangrijk onderdeel van de kerkdienst.
We hechten aan traditie, maar staan tegelijk we met ons geloof in het leven van vandaag. In het begin van de 21e eeuw in een multicultureel Capelle aan den IJssel. Met alle vragen en antwoorden, alle problemen en uitdagingen die daarbij horen.

We geloven dat het evangelie van Jezus Christus actueel is en ons ook vandaag tot gids wil zijn. U en jij bent uitgenodigd met ons mee te gaan op deze zoektocht. Surf, lees, reageer of bezoek één van de vele activiteiten.
De Nieuwe Westerkerk maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Voor meer informatie, zie de site van PKN.

Wilt u iemand spreken? Bijvoorbeeld onze wijkpredikant of onze scriba? Neem gerust contact met hen op! Ook kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.
Uiteraard bent u van harte welkom tijdens de zondagse kerkdiensten. U vindt onze kerk op het adres Valeriusrondeel 670 in Capelle aan den IJssel.

Voel u hartelijk welkom in onze gemeente, wij ontmoeten u graag!

Adres:
Nieuwe Westerkerk
Valeriusrondeel 670
2902 CT Capelle aan den IJssel

Contact
Scriba dhr. G.D. (Erik) de Heer
(via onderstaand contactformulier)

 

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]