Jonge Vrouwenvereniging Wees een zegen

Tijdens het verenigingsseizoen komen we om de week op de woensdagavond bij elkaar in de Basement van de kerk. 

Inloop van de avond is om 19.45 uur en we willen dan graag om 20.00 uur starten. We streven ernaar dat iedereen haar bijdrage levert aan de invulling van een avond. Deze vrouw mag zelf bepalen hoe de avond er uit gaat zien. Als de avond maar voor 21.30 afgelopen is, dat is onze streeftijd…. 😉

We starten in het begin van het seizoen met een uitje. Dit verzorgt elke keer weer iemand anders. Leiden, Antwerpen, Dordrecht, Amsterdam en Delft hebben we al bezocht.
Met kerst organiseren we een gezellige avond met hapjes en drankjes, of een maaltijd. Ook staan we uiteraard stil bij de Bijbelse boodschap van kerst. 

Het seizoen sluiten we traditiegetrouw af met een ontspannende activiteit. De ene keer betekent dit een spel doen, de andere keer een wandeling. 

Het doel van onze avonden is om elkaar te ontmoeten rond Gods Woord, samen in gesprek te komen en elkaar te sterken in het geloof. Om een zegen te zijn voor elkaar, in welke levensfase we ook zitten, alleenstaand of met gezin.

Dus, ben je onder de 45 en een vrouw? En wil je met nog meer vrouwen je verdiepen in Zijn Woord, maar ook met leeftijdgenoten in contact komen? Kom dan eens gezellig langs!

Contactpersoon
Nella Heijkamp 06-41895569 / weeseenzegen@nieuwewesterkerk.nl

Bestuur
Eline van Kranenburg
Nella Heijkamp
Nellie Herfst
Sietske Trouwborst