Wees een Zegen

Jonge Vrouwen Vereniging “Wees een zegen”

Tijdens het verenigingsseizoen komen we om de week op de woensdagavond bij elkaar in the Basement van de kerk. Om beurten verzorgt er iemand een inleiding n.a.v. een boekje. Dit jaar gebruiken wij: “Tegen de stroom in”, dat zijn Bijbelstudies over Samuël.

Inloop van de avond is om 19:45 uur en we willen dan graag om 20:00 uur starten. Wel een uitdaging elke keer weer om ons te onttrekken aan de gezellige klets. We streven ernaar dat iedereen haar bijdrage levert aan een inleiding. De inleider mag zelf bepalen hoe de avond er uit gaat zien. Als de avond maar rond 21:30 uur is afgelopen, dat is onze streeftijd…

We starten in het begin van het seizoen met een uitje. Dit wordt ieder jaar door iemand anders geregeld. Antwerpen, Schoonhoven, Dordrecht, Leiden, Amsterdam en Delft hebben we al bezocht.

Met kerst verzorgen we met z’n allen het diner. Iedereen neemt iets mee, zelf gemaakt of zelf gekocht. Ook staan wij tijdens deze gezellige maaltijd stil bij de geboorte van Jezus.

In februari hebben we nog een gezamenlijke avond met de andere vrouwenvereniging “de Heer is onze Banier”.

Het seizoen sluiten we traditiegetrouw af met een ontspannende activiteit zoals; iets creatiefs, het spel: ik hou van Holland, film kijken…

Het doel van onze avonden is om elkaar te ontmoeten rond Gods Woord, samen in gesprek te komen en elkaar te sterken in het geloof. Om een zegen te zijn voor elkaar, in welke levensfase we ook zitten, alleenstaand of met gezin.
Dus, ben je onder de 45 en een vrouw? En wil je met nog meer vrouwen je verdiepen in Zijn Woord, maar ook met leeftijdgenoten in contact komen? Kom dan eens gezellig langs!
Contactpersoon:
Corinne de Pater, 06-18335161 / corinnedepater@gmail.com

Bestuur:
Elise Kreuk
Eline van Kranenburg
Corinne de Pater