D.V. 23 januari: Israëlavond

januari 8, 2018

De commissie Kerk en Israël nodigt u uit voor D.V. dinsdag 23 januari 2018 in de Nieuwe Westerkerk.
Makor HaTikvah Messianic Hebrew School is een van de twee Messias belijdende Joodse scholen in Israël. De schooldirecteur komt zelf uit de New Yorkse wijk Brooklyn. De school was in 1990 opgericht uit onvrede met het seculiere onderwijs. In de begintijd kreeg een handvol kinderen les, maar dat aantal groeide. Makor HaTikvah – letterlijk: bron van hoop – zit momenteel op het terrein van de internationale Anglicaanse school. De Makor HaTikvah school geeft de kinderen les vanuit het geloof in Yeshua de Messias vanuit het Oude en Nieuwe Testament. Door de immigratie komen er veel nieuwe leerlingen, en bijna niemand van hen spreekt Hebreeuws. Dus ze bieden tevens een intensief taalprogramma aan.
Tevens is er een tafel met producten uit Israël.
U bent allen van harte welkom op 23 januari!

Aankondiging, Activiteiten