Kerst #hoe dan?

oktober 31, 2017

November 2017. Nog even en dan is het al weer kerst. Voor veel mensen hoog tijd om na te denken hoe ze kerst dit jaar gaan vieren: Op welke dagen valt het dit jaar? Waar zijn we eerste kerstdag? Gaan we behalve naar mijn ouders óók naar jouw ouders? En gaan we dan daar naar de kerk? Een 5 gangen diner of gourmetten? Naar het kinderkerstfeest of niet?
Kortom: Kerst #hoe dan?
En dat zinnetje ‘Kerst #hoe dan?’, is het thema van de kerstviering voor de buurt op vrijdag 22 december om 19.30 uur (even voor hen die dat gemist hebben: #hoe dan? is sinds een tijd een populair stopzinnetje, bekend van tv en twitter).
Elke maand komt een groep buurtbewoners in onze kerk om te eten en om elkaar te ontmoeten. Zo ook op 22 december, maar daarna willen we hen en alle andere buurtbewoners uitnodigen om met ons Kerst te vieren op een toegankelijke manier.

Voor kerst met de buurt hebben we u en jou nodig:
– Vanaf 26 november staat er in de hal van de kerk weer de bekende doos klaar. We sparen kaarsen, zo’n 900! Kaars en flyer met uitnodiging worden vervolgens uitgedeeld in de buurt. Spaart u mee?
– Om de samenzang te ondersteunen en om een paar mooie liederen ten gehore te brengen, zijn we weer op zoek naar enthousiaste zangers. Onder leiding van Gerdien Hakkert gaan we oefenen op 12 en 26 november, 3 december en 17 december. Steeds na de middagdienst.
Zingt u/jij mee? Hoe meer hoe beter. Opgave of vragen graag naar mpvanderhoek@planet.nl.
Kerst #hoe dan? – Kerst #zo dan!

Aankondiging, Activiteiten